Симфонія льоду та полум'я

Симфонія льоду та полум'я

Симфонія льоду та полум’я

31 травня 2023 року в Жовтневому палаці відбудеться концерт LUMOS orchestra “Симфонія льоду та полум’я” у Києві.

Пориньте у світ Таргарієнів, Старків, Ланістерів та Баратеонів. Сім Королевств живуть останні мирні хвилини, ще не знаючи, що попереду - числені битви, таємнича загроза з півночі від Стіни у Вестеросі, зради, змови та повернення вважавшихся давно померлими драконів. Вашим поводирем у світ Джорджа Мартіна та композитора серіалу “Гра Престолів” Раміна Джаваді виступлять LUMOS orchestra та хор "Євшан".

Тільки не думайте, що на вас чекає черговий звичайний концерт. “Симфонія льоду та пламені” - це першокласне шоу. Звісно, оркестр, хор та солісти - головні діючі особи вечера. Але не менш вражає оформлення: надзвичайні костюми в стилі “Гри престолів” та “Дому драконів”, відповідні декорації, анімація і навіть старовинні музичні інструменти. І чи не найголовніший сюрприз вечора - глядачі самі можуть обрати того, хто сяде на Залізний Трон! Ту, що збирається зламати колесо, чи того, хто вважає трон своїм по праву…У вас безліч варіантів. 

Щоб потрапити на концерт LUMOS orchestra “Симфонія льоду та полум’я” у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. 

Учасники концерту:

  • Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra 

  • Галицький камерний хор "Євшан"

  • Диригент концерту — Роман Кресленко

  • Художня керівниця оркестру — Діана Коваль

  • Художня керівниця хору — Ірина Кресленко

Кількість місць у продажу обмежено місткістю укриттів: ми дбаємо про вашу безпеку!

 

 

Bilethouse.com - Афіша Київ. Концерт Симфонія льоду та полум'я від Lumos Orchestra - МЦКМ Жовтневий палац. Квитки - замовити, купити на сайті онлайн